In het Van Swinderen Huys kunnen wij u voorzien van een uitgeserveerd diner of een buffet waarbij uw gasten de keuze hebben uit verschillende gerechten.
In overleg kunnen we voor u ook een speciaal menu samenstellen of een voor- en/of nagerecht aan uw buffet toevoegen.
We houden graag rekening met uw speciale wensen zoals diëten en allergieën. Neem contact met op via info@vanswinderenhuys.nl t.a.v. Richard Jacobs om de mogelijkheden voor uw buffet te bespreken.

Basis buffetten
-
Stamppot buffet (vanaf 15 personen)
- Boerenkool
- Hutspot
- Zuurkool
- Rookworst en speklap (vegetarisch mogelijk)
- Augurken, zilveruitjes en mosterd
-
Buffet van ’t Huys
- Oosters gekruide couscous met groente en rozijnen
- Warme Quiche (vegetarisch)
- Soep van de dag (vegetarisch)
- Frisse salade met brood
Uitgebreide buffetten
-
Italiaans buffet (vanaf 15 personen)
- Penne met een roomsaus van mascarpone en tomaat
- Vegetarische Cannelloni
- Traditionele lasagne met gehakt
- Frisse salade met brood
-
Oriëntaals buffet (vanaf 15 personen)
- Bami, nasi & rijst met huisgemaakte satésaus
- Kipsaté met pindasaus
- Gebakken banaan
- Loempia’s (vegetarisch mogelijk)
- Atjar