In het Van Swinderen Huys kunnen wij u voorzien van een uitgeserveerd diner of een buffet waarbij uw gasten de keuze hebben uit verschillende gerechten. 

In overleg kunnen we voor u ook een speciaal menu samenstellen of een voor- en/of nagerecht aan uw buffet toevoegen.

We houden graag rekening met uw speciale wensen zoals diëten en allergieën. Neem contact met op via info@vanswinderenhuys.nl t.a.v. Richard Jacobs om de mogelijkheden voor uw buffet te bespreken.

Basis buffetten
  • Stamppot buffet (vanaf 15 personen)
    • Boerenkool
    • Hutspot
    • Zuurkool
    • Rookworst en speklap (vegetarisch mogelijk)
    • Augurken, zilveruitjes en mosterd
  • Buffet van ’t Huys
    • Oosters gekruide couscous met groente en rozijnen
    • Warme Quiche (vegetarisch)
    • Soep van de dag (vegetarisch)
    • Frisse salade met brood

Uitgebreide buffetten

  • Italiaans buffet (vanaf 15 personen)
    • Penne met een roomsaus van mascarpone en tomaat
    • Vegetarische Cannelloni
    • Traditionele lasagne met gehakt
    • Frisse salade met brood
  • Oriëntaals buffet (vanaf 15 personen)
    • Bami, nasi & rijst met huisgemaakte satésaus
    • Kipsaté met pindasaus
    • Gebakken banaan
    • Loempia’s (vegetarisch mogelijk)
    • Atjar