In het Van Swinderen Huys kunnen wij u voorzien van een uitgeserveerd diner of een buffet waarbij uw gasten de keuze hebben uit verschillende gerechten.
In overleg kunnen we voor u ook een speciaal menu samenstellen of een voor- en/of nagerecht aan uw buffet toevoegen.
We houden graag rekening met uw speciale wensen zoals diëten en allergieën. Neem contact met op via info@vanswinderenhuys.nl t.a.v. Richard Jacobs om de mogelijkheden voor uw buffet te bespreken.

Basis buffetten
-
Stamppot buffet (vanaf 15 personen)
- Boerenkool
- Hutspot
- Zuurkool
- Rookworst en speklap (vegetarisch mogelijk)
- Augurken, zilveruitjes en mosterd
-
Buffet van ’t Huys
- Lasagne
- Warme Quiche (vegetarisch)
- Soep van de dag (vegetarisch)
- Frisse salade met brood
€ 13,95 tot 40 personen
€ 12,95 vanaf 40 personen
prijzen per persoon zijn inclusief personeelskosten en exclusief zaalhuur.
Uitgebreide buffetten
-
Italiaans buffet (vanaf 15 personen)
- Spaghetti Bolognaise
- Penne met zalm, broccoli en roomsaus
- Vegetarische lasagne met spinazie, tomatensaus en drie kazen
- Frisse salade met brood
-
Oriëntaals buffet (vanaf 15 personen)
- Bami, nasi & rijst met huisgemaakte satésaus
- Kipsaté met pindasaus
- Gebakken banaan
- Loempia’s (vegetarisch mogelijk)
- Atjar
€ 17,95 tot 40 personen
€ 16,95 vanaf 40 personen
prijzen per persoon zijn inclusief personeelskosten en exclusief zaalhuur.
Diners
Starters
- Carpaccio met parmezaanse kaas, versgemalen peper en geroosterde pijnboompitten
- Salade caprese met basilicumdressing
- Zalmtartaar
Hoofdgerecht
- Huisgerookte zalm
- Kipsaté met oerbrood
- Varkensroast met sinaasappelsaus
Nagerecht
- Bavarois
- Huisgemaakte hangop met balsamico dressing
- Tiramisu
‘al deze gerechten worden huisgemaakt en dienen minimaal één week van tevoren worden besteld en kunnen niet worden geannuleerd,’ Prijzen op aanvraag
*Prijzen zijn inclusief btw.