Vergader- en evenementenlocatie in het hart van Groningen

Maatregelen Coronavirus

Vanwege de maatregelen die de verspreiding van het coronavirus moeten tegengaan, zijn de mogelijkheden bij het Van Swinderen Huys momenteel anders dan normaal. Omdat de maatregelen vaak strenger of juist soepeler worden, kunt u hier vinden wat er bij ons mogelijk is en wanneer.

Momenteel zijn onze deuren alleen geopend voor onderwijsdoeleinden. Uiteraard staat de veiligheid van onze gasten en het personeel voorop. Daarom is er altijd voldoende desinfectiemiddel aanwezig en zijn er looproutes gemaakt. Daarnaast is de maximale capaciteit van elke ruimte aangepast om altijd voldoende afstand te kunnen houden:

– Brasserie/patio: 8 personen.

– Glazen zaal: 30 personen.

– Club lounge: 10 personen.

– Serre: 6 personen.

– Bestuurskamer: 6 personen.

– Vergaderzaal: 3 personen.

Om toch evenementen voor grotere groepen te kunnen houden, is er recent een systeem geïnstalleerd waarmee u kunt live streamen in Full HD. De camera is bewegelijk en kan focussen op de spreker. Deze polycom kan alleen worden gebruikt in onze Glazen Zaal. 

Het horecagedeelte van het bedrijf is helaas tot nader order gesloten dus een borrel achteraf is nu niet mogelijk. Ook lunches en diners kunnen op dit moment niet.