Vergader- en evenementenlocatie in het hart van Groningen

Maatregelen Coronavirus

Vanaf 30 augustus zijn er nieuwe versoepelingen ingevoerd waardoor we nog een beetje meer kunnen doen! We kunnen nu maximaal 75 studenten in de de glazen zaal verwelkomen voor grotere onderwijsactiviteiten zoals conferenties, promotierecepties, lezingen en afstudeerceremonies. Deze maximale capaciteit geldt alleen voor studenten (exclusief medewerkers). Voor andere activiteiten geldt 2/3 van de maximale capaciteit van een zaal of ruimte.

Uiteraard houden wij ons aan de voorwaarden die de overheid stelt. Dit betekent bijvoorbeeld dat u weer een mondkapje moet dragen als u zich in het gebouw beweegt.  Voor andere activiteiten, zoals vergaderingen, lunches, diners, geldt een maximale capaciteit en geldt nog steeds de 1,5 meter regel. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en de mogelijkheden te bespreken!

De veiligheid van onze medewerkers en gasten staat voorop en uiteraard houden wij ons aan de genomen maatregelen. Dit betekent; draag een mondkapje, test jezelf regelmatig en bezoek ons alleen als je gezond bent!